FLYTTAR BLOGGEN

Hej, tänkte bara meddela er att jag nu kommer att flytta över min blogg till spotlife. Har fått en inbjudan en " invite" så numera hittar ni mig på www.lauries.spotlife.se . Spotlife har Har faktiskt fått erbjudande för över en vecka sen men har varit lite seg och tveksam eftersom jag inte vetat att man kunde flytta över sin gamla blogg dit. Men nu när jag vet att det går så KÖÖÖRRRR vi! Klicka HÄR för att komma dit eller skriv bara den nya bloggadressen!



Hoppas ni fortsätter följa mig där!
Kram på er allihopa!


Mysig dag

Idag spenderade jag dagen med ett helt underbart tjej gäng vi shoppade loss och besökte bland annat Beyond Retro som hade ett litet event där dem bjöd på mini cupcakes & dricka samt 10% på valfri vara. Ett plus är att dem hade extra öppet från 18:00 till 21:00. Jag köpte en underbar päls cape och tjejerna fyndade ockå fina godbitar. Bilder kommer i veckan. Tycker i alla fall att alla butiker borde ha kvällsöppet minst en gång i månaden. Skulle vara så härligt och dessutom skulle det gynna dem enormt!

REDAN MARS..

Gud vad månaderna går snabbt. Redan Mars. Snart april och sedan börjar sommaren. Mars är egentligen en av mina favoritmånader då det är en månad som brukar vara en transition mellan vintern och början av våren. Men i år är vi långt ifrån denna hypotes. I mars är det nämligen månaden då jag fyller år oxå, fast jag fyller år i mitten av månaden 16 mars.. :D Tänkte börja månaden med att rekapitulera förra årets födelsedag i bilder. Notera då att jag hade färgat håret mörkbrunt då..


 Fick bland annat min första Hèrmes present någonsin..





En lap-top väska, Calvin Klein

Nyfiken på vad som kan gömma sig i asken..

Tadaa..små Hermès parfumer som doftade underbart.

Förresten är det någon av er läsare som också fyller år i mars? Let me know  :)


RSS 2.0