Mini Shopping



1. Doftpåsar som man kan hänga
2. Ouch paket plåster med coola motiv
3.Hello kitty necessär
4. Näsdukar med 100 $ motiv, kan vara lite halvt coolt när man är ute
5. Bil magnet
6. Mini damn klädrulle



Gillar att man bara kan hänga dem i garderoben ;)

In the city..

Idag var jag i stan med min vän sara och vi gjorde inget mer än att gå runt i butiker och sånt! Sedan köpte jag en fantastisk fin klänning från ZARA. Vitt med marinblåa ränder! Så preppy style, so me.
Visar sen! Mer uppdatering kommer ikväll då jag överför alla bilderna på min dator! ha det bra så länge :)

SER NI VAD DET ÄR ?









Ser ni vad det är ? Min efterlängtade klädsstång. Han ska pryda mina kläder, få dem att stå upp och se klädvänliga ut. JA, äntligen är den min och jag har lääääääänge suktat efter den kan jag säga. Varje gång jag har varit på jakt efter en så har den varit slutsåld, " vi får in den om en vecka", " den är slut på lagret", " vi har fått in dem men dem är oupackade" osv.. så har det varit varje gång jag varit i IKEA. Men nu slutligen har jag fått tag på den och jag bara älskar den. Ni får se bilder när den är helt monterad lite senare :) Är såååååå glad!

Lördagen!

Idag fyllde min kusin år så vi åkte hem till min morbror och firade honom! Det blev god mat och en utsöt choklad mousse tårta med massa bär på. Dem bjöd dessutom på Roiboos Passion thé. Jag är en stor passionfrukts älskare men däremot hade tanken aldrig slagit mig att dem nu säljer passionfrukts thé. Känns lite ovanligt eller hur? Anyway, jag gillade den starkt eftersom den var både sött o syrlig på en gång, vilket innebär att det kommer bli mitt nästa inköp nästa gång jag handlar :) resten av dagen spenderade jag hemma med att städa mitt rum och min garderob som översvämmar, håller faktiskt på och rensar men har svårt att kasta bort plagg som en gång i tiden betydde mycket för mig. Lite konservativ är jag på den fronten. Dessutom måste man tänka smart. Modet är det enda fenomenet som aldrig åldras. Kläder blir inne, ute, inne igen, ute, inne igen, ute.. osv..
It never ends. Det är en ond cirkel. Allt som är inne idag, blir ute imorgon och allt som en dag var ute blir inne imorgon. You never know. Jag fick syn på mina utsvängda jeans och den första tanken som slog mig var : kasta! Sedan kom jag på att utsvängda jeans håller på att bli hetare än någonsin. Alla kommer snart gå ut med utsvängda jeans. Vad händer då? Ska man gå köpa ett par, när man precis kastat sina gammlisar? Svar : Nope. Dock vet jag med all säkerhet att jag ej kommer ta på mig utvängda jeans i år. Spelar ingen roll för hur inne dem än är , och oavsett om alla har dem. Jag kommer stå ut. Inga utsvängda jeans i år. Kommer stå där ensam med mina stuprörsjeans känns det som haha! Men who cares? Så länge jag själv trivs med det och mår bra?
Aja, apropå garderobsrensning så har jag införskaffat mig något jag länge suktat över..
Mer om det imorn då det kommer ett bildregn..


Just nu : Let's Dance

Just nu är det myspys framför tv med Let's dance, vi hörs sen bloggen!

I want it..





Fick syn på denna fantastiska pyjamas men tyvärr visade den sig vara för stor. Fanns enbart i M kvar och jag som pendlar mellan en Xs och S fick åka hem utan den! Linnet satt rätt okej men shortsen var pösiga. Ibland önskar man att man hade en storlek större..

Petit bouché

Ett litet tips bara, detta är supergott! Man kan egentligen köpa färdig skagenröra men vi valde att göra en egen och den blev himmelsk god!



Lite skagenröra + löjrom + dill and voilà!

FINALLY!







Nu äntligen är den här. Min älsklings kopp. Min blommiga kopp som jag efter evigheter letat efter. Nu har vi funnit varandra och jag invigde honom med lite thé. Notera hur jag personifierar min kopp haha! Kommer ni ihåg att jag hade bloggat om en den rätta blommiga koppen? Är så glad nu men det tråkiga är att det var den enda som fanns kvar. Dem var slutsålda. Tyvärr fick han inget syskon. Varken syster eller bror. Men mig har han i alla fall och vi ska dricka thé ihop!

Nytt för huden





Allt är från Yves Rocher.

Två handkrämer dem var nedsatt så fick dem för endast en tia styck! ( FYND) och en lite body scrub ( oliv), samt ett transparent löst puder för att matta huden, jämna ut och få sminket att hålla längre.

Det sista pudret är en " poudre éclat" och ger endast skimmer och glans. Lite highlight effekt. Man applicerar det på kindbenet för att framhäva och ge lyster åt huden.

It's all about F-a-s-h-i-on

Har varit lite kreativ och sysselsatt mig med att måla mina naglar. Här får ni se hur veckans naglar ser ut.






Dagens snabba lunch



Det blev en snabb lunch, rödbetor i grunden med Icebergsallag, cerise tomater, ost och slarvigt uppdelade brödbitar. Så blir det när man är stressad! Det hela "toppat" med krämig balsamvinäger.
Hörs senare bloggen!

BLOMMIG KUDDE

Tänkte visa er den här blommiga kudden jag köpte häromdan'. Har dock ej haft tid att fota mina senaste in köp, men fler bilder kommer inom kort, bland annat på min ZARA shopping.



Som ni vet så älskar jag blommiga mönster och denna hade den exakta shabby-chic mönstret! I love.


Mys kväll hos jullan <3

Just nu sitter jag här hos min vän Julia i Vasastan med min fina vän Sara och Eli är på väg hit snart. Vi har redan hunnit titta på film och ätit massa godis. Nu kommer Eli om en kvart och så ska vi äta en god hallon tårta som söta Julia har bakat till oss! Mys pys faktor säger jag bara <3  Fler bilder kommer senare..


UPDATE: Mer bilder kommer sen då min kamera vägrade sammarbeta igår kväll. Den svek mig- precis då vi skulle ta bilderna. Den bara vägrade fota och alla bilderna blev svarta. Hoppas Julia laddar upp dem snart!
Det blev utgång igår kväll efter vår lilla myskväll. Helt oplanerat, i sista sekunden och eftersom vi inte hade planerat att gå ut så hade vi inte skrivit in oss på nån lista o hann inte heller till 23:00 alltså fick vi betala vår entrance trots att alla kom in gratis precis 5 min innan. Lite surt va?

Här får ni resten av bilderna:







Julias goda isglass tårta med vaniljkräm och hallon





Julia o Sara med sin nya Odd Molly tisha!

Shampoo ?



Sist jag var med min vän Sara så skulle hon köpa nåt snabbt att äta vid Ica där nere på centralen ( ni vet, den vid spärrarna? ) så då passade jag såklart på o titta om det fanns något shoppingvärt. Denna shampoo från "Glow" fick iaf följa med mig hem. Har aldrig testat den, men den var så billig så jag kunde ej motså. En tia gick den loss på eftersom det var "kampanjpris " på den. Brukar använda mig av Aussies men billigt som den var fick den följa med mig hem och ett stort plus är att den doftar som Herbal Essences shampoo "Rose"!
 Ska in o tvätta håret nu så vi får väl testa. I värsta fall får den användas som tvål haha! :D

PISTAGE [A] SHORTS




Dessa söta blommiga shorts fyndade jag hos Kappahl. Fanns i ljusrosa också men jag jag tyckte pistage kändes lite mer vårigt :)

BLUE NAILS !


DENNA LÅT HAR FASTNAT I MIN HJÄRNA..

GILLAR NI OXÅ DEN? ;)



Den har iaf fastnat sen jag hittade den på Aline's blogg hehe..

HJÄLP ?

Någon av mina fina bloggläsare som vet hur man fixar det där med " tidigare inlägg" och "nyare inlägg" som brukar stå längst ner på bloggar?
Om ja, så får ni jätte gärna skicka iväg ett mejl o förklara hur man gör på [email protected] eller kommentera detta inlägg! :)

kram!


Vad tycker ni om kjolen?

Igår var jag faktiskt på ZARA och testade denna fina kjol. Jag gillade materialet osv. Den var dessutom nedsatt så ett riktigt kap var det. Dock fanns den enbart i S och denna sorts kjol ska ju egentligen sitta åt och vara tajt men just denna var lite lösare vid midjan så den fick tyvärr stanna på galgen i butiken.  Synd att jag inte är grym på att sy för då hade man kunnat fixa den! Den gick loss på 179 :- på dam avdelningen så om det är någon som intresserad så passa på!





Det kanske inte syns på bilden, men jag vikte upp kjolen vid midjan så att den skulle sitta åt haha! Min fina vän Julia, kan du sy upp sånt? Jag vet att du läser detta.. <3


YVES ROCHER

Har varit och handlat lite på Yves Rocher och hittat lite uppfriskande produkter för ansiktet:



 lite närmare bild på produkterna :



Den första är ett ansiktvatten, den i mitten är en vårdande nattolja och den gröna flaska är en rengöringspeeling.
Har inte testat ansiktsvattnet än men däremot har jag hunnit testa nattoljan och den är helt fantastiskt. Den är endast gjord av organiska produkter och är väldigt skonsam för hyn. I like. Resten kan jag berätta mer om när jag hunnit använda dem.


ELIN KLING GOES H&M

Som ni alla säkert vet så har Elin kling inlett ett sammarbete med H & M och hon ska nu släppa en kollektion bestående av kläder samt  ett viss antal accessoarer. Grattis! :)

H& M beskriver kollektioner så här :

"SILHUETT
Minimalistisk med kontraster mellan ledigt och kroppsnära.

FÄRG
Vitt, svart, hud, silver och blått.

MÖNSTER OCH TRYCK
Enfärgat men också enstaka mönster som handmålad akvarell, inspirerad av nutida konst.

MATERIAL
Sidenmix. läder, polyester och bomullsmixar samt metallsmycken."


Bild lånad från H&M.com

Vad tycker ni om kollektionen? Ska ni köpa något? Personlingen tycker jag att klänning är den som sticker mest ut ur kollektionen och den är riktigt cool! När det kommer till resten av kollektionen så är det inte riktigt min stil..
Hade önskat att plaggen var lite mer figursydda på den fronten.


Juridiken...

Hej allihopa! Hoppas ni haft en bra dag! Ni får ursäkta min dåliga uppdatering men har ej haft tid nu när allt plugg har börjat o har haft fullt upp med massa annat. Som sagt så har jag blivit antagen på juridik kursen och jag började idag med första föreläsningen. Det var mycket att ha koll på kan jag säga men vår lärare är verkligen jätte trevlig och rolig. Han förklarar allt på ett "lättare" sätt så att det snabbare fastnar in i våra små hjärnceller hehe ;)
Jag ska köpa böckerna nu i veckan och det är mycket att ha koll på. Bara lagboken kostar 2200 kr. helt sjukt!! Tycker faktiskt dem borde ha reducerat pris för oss studenter och jag tycker verkligen inte att en lagbok ska få kosta så där mycket. Fine, det är en enorm fet "bok", men inte så att innehållet i den är mer värdefullt än en skönlitterär eller filosofisk bok. Det finns prisklasser för alla böcker och det tycker jag absolut att det ska finnas. Varje bok har ju ett värde i sig osv... Men just ordboken som innehåller " statlig" info om "lagar", "människors rättigheter" kan ju iaf få ha ett lite mer humant pris om man säger så.

Om man vill dra metaforen ännu längre..( Psstt..Ligger på nästan hälften av priset på en LV väskan liksom...)

Okej detta var inte så relevant för sammanhanget men ni förstår säkert vad jag menar med detta inlägget..
Men det mest ironiska av allt är att man inte får anteckna i sin egen "lagbok" för annars får man inte använda den på tentorna. Detta låter ju helt resonabelt, men jag som är en liten "plugg nörd" gillar att anteckna och skriva egna noteringar så att man lättare kommer ihåg vad varje kapitel handlar om men men..
Får nog hitta på en annan lösning.. kanske köpa mig massa post-it att klottra på ?

Aja, vi hörs så länge. God natt på er




Detta ska absolut införskaffas!


Visit hm.com


I grönt silkesliknade tyg..




Visit hm.com


och dem blommiga..

klickar ni på bilderna så får ni se dem större och hamnar då direkt på HM hemsida.

vilka föredrar ni?


JURIDIK!

wouhou igår var jag på uppropet för Juridiken o guess what? Jag är antagen. Är så glad. För en gångs skull känner jag att jag verkligen vill göra nånting som jag brinner för. Kommer kännas otroligt kul. Än så länge så kommer jag börja med en juridiskt översiktkurs för att sedan se om jag vill fortsätta och läsa juridikprogrammet efteråt. Only time will tell..


Vad som döljde sig in the bag..










 

Marinblått och vitt. Ränder. Aldrig fel enligt mig. Gillar den lilla dragkedjan där bak, då linnet känns lite mer "uppklätt" på något sätt.



Ett till rött linne. Denna i silkesmaterial, dock syns detta tyvärr inte på bilden , får nog skylla på min dåliga kamera!





Marinblått linne i silke. Vet dock ej varför jag bara får halva bilden. Kommer ladda upp en annan bild senare vid ett annat tillfälle. Det är guldiga knappar på hela blusen ända rakt ner.


Nytt hår, ny människa..

Eller? Har i alla fall varit hos frisören idag och ni ska få se resultatet.

Before


 
After



Är riktigt nöjd! :)

Nu är det dags!

Som jag berättade  till er så ska jag iväg till frisören nu, ska endast färga utväxten men vi får väl se vad som dyker upp, jag kanske gör extra slingor annars kommer det kännas konstigt och bli för mycket kontrast ifall utväxten är ljusbrun och håret med ljusbruna/blonda slingor..


Frisören!

Imorn ska jag till frisören och fixa utväxten, jag bara lääängtar tanke på hur min utväxt ser ut nu!

Middag!

Tänkte visa er vad det blev för middag igår kväll :)



Förrätt, lite räkor med coctail sauce



Huvudrätten, lamm innerfilé med potatis klyftor & stekta grönsaker ( Zucchini, aubergine, paprika, broccoli)

Det var riktigt gott och mättande! :)


I just had too

Idag var jag o fina Eli i stan. Vi lunchade tillsammans och uppdaterade varandra om the latest news. Sedan begav jag mig till ZARA och köpte massor med fina saker! Mest jeans och lite " finare" vardagsbyxor. Kom i alla fall hem med 3 välfyllda  påsar mer om det senare. Fotar sen och visar er :)



It's all Purple





Tshirt  - Zara
Jeans- Zara
Kofta - Part two ( Ny)
Scarf- H&M
Ring- Glitter
Halsband- Vintage
Väska- Longchamps


Kärlek vid första ögonkastet







Nu är dem mina. Gillar dragkedjan där bak!

Dagens slappa outfit


Kofta + Jeans GT
Tröja Bik bok

ll
Ringar (den blåa är i äkta silver fynd från en marknad )
Shabby chic ringen Lindex

Två första ringarna har jag fått i present och den lilla där bak är köpt i en silverbutik.

Sunday!

Jag vet inte varför men jag har alltid hatat söndagar. För mig är det veckans tråkigaste dag. Många brukar gilla söndagar för man kan koppla av då, men jag HATAR söndagar.Känns bara som en stressig dag, man förbereder för en stressig vecka framöver.. ("Hata" är kanske ett starkt ord, så ogillar starkt kanske låter mer lämpligt i alla fall för detta sammanhang..) Veckans bästa dag är fredag, men där tror jag knappast att jag är ensam att tycka det hehe :)


Nytt Thé..

Köpte dessutom nytt thé från Bönor och Blad. Har aldrig testat deras thé innan så det blir spännande. Butiken finns bland annat i Bromma Blocks, Västermalmsgallerian och på Östermalmstorg.



Jag köpte ett litet paket med Svart Thé (Irish Cream) och rött thé med (Blåbär & Lingon).
Irish Cream doftar och smakar choklad, lite Baileys känsla faktiskt..

Nytt i garderoben!





Sä här ser dem ut bakifrån



Zoom in på detaljerna, gillar skärpet som medföljer, Cubus



Litet nagelset från HM



Tillhör inte direkt offentligheten att visa sina underkläder, men just denna är en fantastiskt skapelse jag bara vill tipsa om. Lindex



Ny ring från Lindex, lite shabby-chic känsla. I like.

Saffranskaka + Kladdkaka

Kladdkakan gjorde av eget recept däremot använde jag mig av Leila Lindholms recept  för att göra saffranskakan och den blev supergod!
Här har ni receptet:

Saffranskaka:

 klicka här ---> http://www.recepten.se/recept/saffranskaka.html

Den enda skillnaden är att jag använde lite mer saffran. i receptet stod det 0,5 gr, men jag använde det dubbla alltså 1 gr saffran och det blev riktigt gott eftersom den blev mycket mer smakrik.



Min smett fick en fin gul färg



Voilà resultatet! :)


Kladdkaka:



Du behöver:

2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt


Gör så här:

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg + socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna.
obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig du vill att det ska vara

- Låt svalna en stund

Man kan garnera den med lite bär & jordgubbar, grädde eller vaniljglass eller om du inte har det så strö över lite florsocker. ( Dock tog jag bilden innan jag hann strö florsocker)

( Ugnen ska vara på 175 grader )


Bakat !

Har precis bakat. Det blev en kladdkaka och en saffranskaka. Hade egentligen planerat att baka lussekatter som jag tjatat att jag ska baka men så typiskt precis när jag fixat alla ingredienser så insåg jag att det fanns ingen russin kvar. Alltså lussekatter - russin = inga lussekatter
Såååååå typiskt!!! Snacka om att jag blev arg men det skulle ju inte vara gott utan russin, det skulle helt enkelt bara kännas för torrt. Kommer lägga upp recepten lite senare. Snacka om att jag varit en riktig hemmafru idag, eller snarare "bakfru" haha!



Utväxt?

Gahhhh måste verkligen springa till frisören nu i veckan. Mitt hår ser förfärligt ut. Too much utväxt. Fult. Slänger en bild på sist jag färgade håret. Var jätte nöjd då, så hoppas frisören lyckas "fånga in" den rätta färgen den här gången.
See you later alligators'


Snabb lagad mat när man är trött..

Tro det eller ej men jag blir faktiskt trött efter att ha varit ute och shoppat. Jag älskar att shoppa men så fort jag är hemma vill jag bara slänga mig i sängen o sova. Känner mig bara så trött ibland från ingenstans trots att jag varit hur pigg som helst innan. I alla fall så här såg min middag ut ikväll :



Stekte lite grönsaker ( Zucchini, röd paprika, purjolök, champinioner)



Hällde lite pasta + matlagningsgrädde + kryddor et voilà..



Fixade till en liten sallad också så man får i sig lite gröna blad hehe..
Tillsatte lite balsamvinäger + olivolja + örtsalt


Bromma Blocks

Hej,
Idag var jag på Bromma Blocks och köpte en hel del faktiskt. Helt otippat. Jag fyndade ett par nya skor, silkesshort, 1 ring och nytt TE samt lite annat!
Fler bilder kommer senare då ni också ska få se på min shopping från Massimo. Bilderna jag tog sist blev jätte mörka, så det är därför jag har väntat med att visa er dem- jag ska nämligen ta nya :)
Mer bilder kommer senare ikväll så kika in här senare vettja!
kram

Zara shirt!

Hittade en jättefin T-shirt idag i lite längre modell inne på Zara. Materialet är hur underbart som helst. Organisk bomull och känns lite grövre i materialet på något sett.





 Gillar dem små detaljerna!



Skärpet som medför är i något läder aktigt material. Kommer passa fint till Leggings eller shorts under sommaren!

Shoppat!




Juliga örhängen från JC. Halva priset. Fick dem för 30 kr ( FYND!)




Fina armband med stora strass stenar. Lindex



Klassiska svarta örhängen. Nedsatta till 20 kr ( FYND!) Lindex



Midjebälte i brunt äder. Märkte dock precis att jag råkade köpa storlek 95 så jag får nog åka tillbaka och byta storlek. Hoppas den finns kvar i mindre storlek! :(




Lime grön tunika. HM. ord.pris 249 men nu endast 100 kr! (FYND!) Kommer passa perfekt nu till våren, jag gillar detaljerna i spets!

Abercrombie and Fitch!

Tänkte passa på och se om det finns intresse bland mina läsare för denna fina A & F t-shirt.







Inköpt i USA, orinarie pris 89 $. Säljer den för 500 kr. Intresserad? kommentera inlägget eller maila [email protected]
Den är i storlek S men passar också en Xs och en liten M eftersom den är töjbar. Aldrig använd, lapparna kvar som ni ser på bilden.


Alyssa Ashley

Kom på att jag glömde visa er parfymen jag köpte häromdan. Here you have hit:
Musk by Alyssa Ashley. Älskar den. Man fick dessutom en handkräm på köpet och båda doftar Musk. Mmmm





Finns på Åhlens.

Massimo Dutti

Idag var jag o träffade mina vän Ebba som kommit tillbaka från London. Vi umgicks, peppade varandra och gav varandra karriärtips och käkade sedan en god middag på Vapiano. Vi båda tog Pasta Funghi. Sedan gick vi in på Nathalie Schuterman med hittade dock inget som föll oss i smaken, varken på vuxen eller på barn avdelning, synd! Vi kände dessutom för att gå in till Agent Provateur men hittade inga märkvärdigt där inne den här gången!
Till slut drog vi till Massimo och jag shoppade några söta toppar. Mer om vad som finns i påsen får ni veta sen.
God natt!


Stressad!

Hej sötisar, jag kommer inte att ha tid att blogga nu men jag återkommer ikväll med uppdateringar. ha det bäst så länge och glöm inte kika in bloggen ikväll!

Nyårs outfit





Voilà det här var min nyårs outfit! :)


Nyårs supé

Hej allihoppa hoppas ni haft en trevlig kväll. Min kväll började med en middag på Stadskällaren. Här får ni lite bilder..







entrén



Huvudrätten..



Dessert..



Menyn



Visst ser det mysigt ut?

RSS 2.0