Victoria Secret's

Kollade precis på Victoria Secret's fashion show och snacka om att man får ångest. Tjejerna är fantaiskt vackra och har underbara kroppar. Men tänk er hur mycket press dem måste ha på sig för att prestera som bara den!
Gud vad dem måste ha svält sig, medans vi vanliga människor unnar oss fika kladdkaka och hela paketet så svälter dem sig till sig zero för att " fit in". Men it's all worth it. At least in the fashion industry. Eller vad tycker ni? Någon som sett showen ikväll?


Zara Shoes





Vi får väl hoppas att dem är sköna nu och att man inte får skavsår. Kommer i alla fall stoppa in mina Party Feet sulor i så det blir som en extra sula :)

Nyårsplaner?

Hej alla söta bloggläsare, haft en bra morgon? Själv vaknade jag tidigt eftersom syrran mådde dåligt och hade fått en allergisk reaktion som gjorde att det kliade överallt på ansiktet o kroppen. Någon som varit med om det?
Vad händer annars då? Har ni några nyårsplaner? Dela med er och berätta ! :)




Skål på er om ni inte hinner kika in här innan imorgon!


Shopping part 1

Tänkte visa er lite av det jag shoppat dem senaste dagarna. Dock kommer jag visade det gradvis, så håll utkik sötisar!



Två nagellack från Åhlens 19 kr styck! ( FYND)



Julpynt för granen egentligen( men den var så fin så jag passade på att hänga den i mitt rum istället).
Pris: 79 kr men dem är nedsatta nu till halva priset så passa på o fynda!  Åhlens



Dra på lakan från HM HOME, rosa med små vita prickar såååå me!

EJES Choklad?

Fick en riktigt fin julkorg från EJES choklad. Dem har än egen tillverkning av choklad sen 1923 och har dessutom varit hovleverantörer. Riktigt dyr choklad men tyckte inte den var märkvärdig faktiskt så jag blev riktigt besviken. .. Och den kommer från mig som är chokladälskare. Så ni får nog lita på min bedömning på den fronten! :(


The Shoes

Kommer ni ihåg skorna jag pratade om? Dem som var så fantastiskt snygga men så osköna? :)
Här har ni bild på dem :



Outfit nr 2- inspo



Kavaj- Zara
Vit Tshirt- GT
Kjol- Zara
Pärlörhängen- Glitter
Väska- Louis Vuitton

Le Rouge

Här kommer lite bilder på sist jag var på Le Rouge på födelsedagsmiddag. Mums Mums säger jag bara!



Fick den skönaste hörnan i Brasseriet och det var så mysigt o bara sitta o slappna av på  den mysiga canapén





Man fick små söta papperspåsar innan förräten med lite knäcke bröd samt mjuka små baguetter!

NK thé





Har varit o handlat lite te på NK. Jag är en stor Te älskare och brukar dricka te på morgonen och på kvällen. På morgonen dricker jag smaksatt Svart te och på kvällen dricker jag rött te. ( Rooibo te). Rooibo Te är jätte bra eftersom man kan dricka den på kvällen utan att bli sömnlös. Man kan i princip dricka hur mycket som helt eftersom den är väldigt lätt och nyttig. Jag köpte 2 förpackningar Rooibos Kaktus apelsin ( en till mig o en till mamma) och sedan stor favoriten Rooibos Champagne. Riktigt god och den måste ni bara testa! Fick också med en liten NK plåtburk på köpet and me like.

Frukost!

Har varit och shoppat massor idag så har ej haft tid att blogga, men här ska ni få ett litet hum om hur dan började..



Startade dagen med en rejäl frukost.. för att sedan ge mig in i stan o shoppa. It's called REA and that's what we like.


Snyggaste julgranen!

















Älskar min julgran i år! Mer elegant än så får man leta efter ;) Vad tycker ni mina fina bloggläsare?
Pyntet har vi samlat på i flera år från världens alla delar och en del kommer såklart från London- såååå fint åynt dem har där! <3

God Jul till er alla!

Önskar er alla en riktigt God Jul. Själv har man vaknat klockan 8 snacka om att man var det stora barnet imorse haha! Hoppas ni alla varit riktigt snälla i år höhöhö... ;)


Back home

UPDATE: Träffade min fina mikaela idag och det var hur mysigt som helst. Vi lunchade thai food (favorit mat) och jag som hade trott att jag skulle slippa julruschen befann mig mitt i. Och jag kan säga att det var kaos, varmt folk trängdes och reorna hade börjat i vissa butiker så man blev nästan andfådd av allt. Såg ett grymt par fina skor hos BIANCO och var jätte nära att köpa dem tills jag insåg att det bara skulle vara slöseri. Dem var grymt fina så där perfekta i mörkblå färg, prevcis som jag hade letat efter. Problemet var dock att dem var såååå osköna. Platå var det men gud det kändes som om hela min fot mosades in i skon. Svårt att förklara men men..Galet snygga var dem. Tyckte det var faktiskt modigt av mig att stå emot. Jag menar jag har ju köpt riktigt fina skor innan trots att jag vetat att dem inte skulle komma till användning. Jag har bara haft dem på skohyllan och njutit av att ha dem där. Ja- Så har det hänt att jag gjort. Dock blir jag så glad varje gång jag öppnar sko hyllan och inser att dem är där.
Fler bilder på min shopping kommer senare ikväll.
Nu måste jag slå in alla julklappar ! :)




( så här blev mina julklappar som jag slog in)

På väg till Mikkan

Ska iväg nu o träffa min fina vän Mikaela. Har inte sett henne på nästan ett år. Hon bor inte längre här utan har flyttat till Lorraine ( frankrike) Vi ska luncha och uppdatera varandra om våra liv. Hörs senare!

Mitt livs kärlek!



Ben & Jerry. Männen i mitt liv. Vad skulle jag göra utan dem? Hur som helst, håller på o frossar i mig lite Ice cream och min favvo är såklart Chocolate fudge Brownie. Gudomligt säger jag bara.

Saknar min fina Sara!

Saknar min fina sara som ska komma hem snart från Spanien! har inte sett henne på flera månader. kom hem nu darling!



( bild tagen på hennes studentmottagning, Täby. Notera också att jag var brunett då hehe)

Jag är med och tävlar!



Såg först denna tävling på Mogis och sen på Fokis blogg o bestämde mig att tävla! Det här är one of a kind tillfälle och min blogg skulle expanderas i samma takt som jag skulle kunna investera pengarna på dröm företagande intresset med hjälp av SEB Enkla firman, sveriges pålitligaste bank! Oh j'adore!

Första outfit


Cappucinno med Milka choklad



Är hemma nu och dricker lite Cappucino med choklad smak. Riktig god faktiskt. Man häller bara påsen i varmt vatten och den innehålller redan mjölk och skum så den blir riktig krämig precis som på fiket hehe ;) Finns med Daim smak också men jag gillar ju inte så mycket Daim så..


Torrshampoo test



Brukar ni använda torrshampoo? Jag har faktiskt testat dem här 3 och det jag kan säga är att " Sephoras express" är den bästa jag någonsin testat! På andra plats kommer Lee Stafford's Poker straight och sist har vi " Proffs dry shampoo". Finns att köpa på Åhlens/kicks. Den första vita flaskan är Sephoras och den hittar ni endast i Paris , New york o storstäderna. Jag älskar deras smink av egna Sephora märket och speciellt deras foundation puder! Skulle bli överlycklig om Sephora skulle frakta till Sverige men det gör dem tyvärr inte.  Får väl hoppas i framtiden..

Shabby chic

För er alla som inte vet så älskar jag blommiga mönster med lite vintage touch. Det ska vara fina blommiga mönster med den där rätta gammla känslan och ej "moderna konstgjorda blommor" haha..


Home sweet home... underbar inredning blir så inspirerad så jag vill kasta alla mina möbler och göra om nästan allt här hemma..
 l

Älskar det där sovrummet och skulle lätt byta ut det mot mitt..



Sån här kopp har jag försökt få tag på så är det nån som vet vart jag kan hitta nån sån så tipsa gärna!

Baka baka liten kaka..





Bakat pepparkakor här hemma blev riktigt goda. Sen dekorerade vi med lite glasyr. Glömde dock ta bilder men ska baka snart igen så ni får se hur fint det blev. Använde grönt o rosa glasyr och dem blev riktigt flashiga och..krispiga!

Clinique



Tänkte tipsa om Clinique's ansiktlotion. Tycker den är grymt bra och lätt att hantera, alltså inte för kladdig!
Fick 2 i denna förpackning då min släkting kom tillbaks från USA. Där är dem tydligen dubbelt så billiga än här hemma!


Middag!



Ikväll var jag så trött att jag inte orkade fixa mer middag än så här. Det fick bli sallad med räkor och gravad lax. Tillsatte lite färskpressad citron och olivolja, enkelt o gott!

Julpynt

Så här ser julpyntet hemma hos mig i år. Färgskalan går i guld/vinröda och bruna nyanser and i'm loving it. Tyvärr så syns inte ljusen bra på bilden men den är fylld med massa små ljus, ska försöka få en bild på hur den ser ut när den är tänd.. Återstår att se om mina lilla kamera vill stå till tjänst hehe..



Visst ser det mysigt ut?

Pynta granen!

Ikväll ska vi sitta o pynta granen här hemma! Återkommer senare med massa bilder på julpyntet! I år är vi lite sena med pyntet, vi brukar ha det helt färdigtpyntat så där dags egentligen men men..
Mitt rum har jag iaf hunnit pynta lite så ni får se sen! Ha en trevlig söndag än så länge!

Red Foot?

No Nooo only H & M!

Ni känner säkert till dem där Red Foot skorna/ ballerinas som man kan töja och stoppa in i väskan efter en het party kväll? Jo, dem kommer från red Foot och priset brukar ligga mellan 300-500 för ett par. Men nu har H & M fått in ett par liknande med samma koncept : töjbar Ballerinas. And i'm in love. Så fort jag spanat in dem köpte jag 2 par. Ett par röda och ett par svarta! Vad tycker ni? Dem röda kan man ju inviga redan på julafton och dem svarta får man spara för nyårsafton ;)






 Dem är ganska tunna i tyget men exakt det som behövs när man har trötta fötter..



(Provat ett par av varje här så ni ser hur dem ser ut på)

Ett bra budget tips helt enkelt!

Handlat lite smått o gott!



Black and White. Never wrong, at least in the fashion industry.


Fina broscher, kommer passa fint till min nya kofta också!


 Svart Eyeliner från H & M. endast 29 kr! FYND!



 Söta Tofflor, perfekt för alla Hello Kitty älskare!



 Dessa fina armband fyndade jag på en julmarknad på vägen hem, båda för en 50 lapp. ( FYND!!)

Jul shopping!



Två små koppar, perfekt för Glöggen! En tia för båda! ( Jysk)


 En bunt med tofflor. Perfekt när gäster är på besök hemma!



Penslar för att kunna pyssla lite nu inför julen, Aussi Shampoo, och ett rött advent ljus! ( Rusta)



 Liten söt rosa burk för smyckesförvaring! Märkte dock när jag kom hem att den va i metall inuti så jag kommer att klistra in en liten bit sammetstyg så smyckerna förvaras fint. ( Brukar inte gilla att metaller nuddar varandra, speciellt smycken) ( från Jysk)


3 par hipsters i fina färger!


Ett litet ljus med jul motiv!

Laptop väska

Finns hos Gina Tricot för endast 199 kr. Ska gå till butiken och titta om den finns kvar. Förhoppningsvis passar min dator in i den!

Rosetter

 Tänkte bara tipsa om dessa  godbitar kommer från gina tricot!

Sååå Rosa <3



Älskar påsklakan o allt som har med sovrum att göra. Dessa är bedårande vackra och dem rika detaljerna förgyller hela rumkänslan! Nån som vet vart man kan få tag på sådan fina skapelser här i Sverige?

Nails

Idag ska det plugg plugg o plugg inför den kommande tentan den 9:ionde, men när jag tar min lilla plugg paus så ska jag ta o måla lite på naglarna. Alltid kul att göra något nytt på dem :)



( detta var bilden på min senaste nageldesign, lite julligt ska det vara..hade man fått pynta naglarna hade jag gjort det)

Balmain spring 2011

Modebranschen ligger ju alltid ett steg före. När vi förebereder oss för kalla vinter så börjar demredan planera varma våren. Här är ett hum om Balmains våriga kollektion. Den guldiga klänningen är bara för "adorable". Som ni ser så är det mycket paljett dominerat med en liten rockig touch. I like. Vad tycker ni?







Äntligen är bloggen fixad!

Nu har man fixat blogg! Vem hade trott att jag skulle fixa blogg? Jag som va såååå emot folk som hade bloggar och tyckte det var hur löjligt som helst. Förstod aldrig vad folk hittade i bloggar och sen förstod jag aldrig hur man kunde bli fast vid en blogg. Jag menar, har folk inget liv?
Så där har jag alltid tänkt tills jag satte mig framför en datorn o började besöka stor bloggarna för att få en Hum om vad som hände i bloggvärlden. Inget märkvärdigt tyckte jag. Tills jag "tvingade" in mig själv att åtmidstonde försöka följa en blogg i typ 2 dagar. Sen dess har jag bara känt ett större vilja att följa bloggar. Jag brukar sällan läsa vad som står i bloggarna eftersom det intresserar mig inte ( vissa har intressanta bloggar medans andra har mest inspirerande bilder o collage osv..), utan låter mig själv inspireras av bilder och mode. Anledningen till varför folk följer bloggar är för att det inspirerar dem och dem flesta känner nog någon slags identifikation, att dem kan identifiera sig med den som skriver. Detta i sin tur leder till att människor känner någon slags intern vilja att fortsätta följa och inspireras av andras bloggar.
 Men nu ska man börja blogga själv så vi får väl se hur detta kommer att gå. Man kanske får en kick och fortsätter eller så lägger man ner hela skiten!
Känn er fria att kommentera, ställa frågor men främst..inspireras
 kärlek till er alla 

 xoxo /Laurie


RSS 2.0